Laaja katukuva

Jäseneksi

Vanha Rauma Yhdistyksen jäseneksi ovat tervetulleita kaikki Vanhan Rauman ystävät. Jäsenyys ei edellytä asumista Vanhassa Raumassa. Jäseneksi pääsee lähettämällä viestiä osoitteeseen [email protected] Jäseniltä peritään vuosimaksu tai jäsenen halutessa ainaismaksu. Jäsen- ja kannatusmaksuista sekä lahjoituksista kertyvät varat yhdistys käyttää toimintansa rahoittamiseen ja tavoitteidensa toteuttamiseen.

JÄSENMAKSUT 2021

Yhdistyksen tilinumero FI45 5631 5420 0144 12

VUOSIMAKSUHenkilöjäsen 10€, kannattaja/yhteisöjäsen 30€
AINAISMAKSUHenkilöjäsen 120€, kannattajajäsen 300€

Osoitetiedot pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse rahastonhoitajalle [email protected] tai jäsenmaksun yhteydessä tiedotus maksun saajalle.

Muista naapuriasi ja läheisiäsi

Naapurissasi voi olla avun tai muun kontaktin tarpeessa joku, joka odottaa yhteydenottoasi! Vanha Rauma Yhdistyksen jäsenten toivotaan rohkaisevan naapurustoon muuttaneita uusia asukkaita yhdistyksen jäseniksi.